Over Ontdek Noord

De Noorderboulevard is een van de oudste winkelstraten in Rotterdam. De Noorderboulevard bestaat uit de Noordmolenstraat en de Zwart Janstraat en heeft totaal 191 winkels. De Noorderboulevard voorziet met landelijke formules en daarnaast ook het veelzijdige aanbod in o.a. dagelijkse boodschappen, interieur en mode zowel de huidige bewoners als de nieuwe bewoners van de wijk Oude Noorden!

Bezoekers komen van heinde en ver. Het is een echte winkelstraat om gezellig langs de boetiekjes te flaneren, met circa 5.000 bezoekers op een weekenddag. Grenzend aan het hippe Zwaanhals, de Zaagmolenkade, de Tuin van Noord en Noordplein, waarop in het weekend de Rotterdamse Oogstmarkt voor verse lokale waren plaatsvindt.

De Noorderboulevard, vroeger de Lichtjesstraat geheten, glorieert eigentijds als een veelzijdig winkelgebied met nu moderne lichtornamenten, die de variatie aan winkels in de straat weergeven.

De Noorderboulevard het kloppend hart van Rotterdam Noord. De Noorderboulevard heeft eigenlijk alles 😉

Toekomst

De ondernemers, de eigenaren, gemeente Rotterdam en andere belangenbehartigers werken dagelijks hard aan hun winkelstraat. U als vaste klant en bezoeker spelen daarbij een rol van levensbelang. Heeft u ideeën voor de straat, laat het ons weten. Stuur een mail naar ontdeknoord@gmail.com en er wordt contact met u opgenomen.

Menu